TonyBet

100 % upp till 200 €

  • Omsättningskrav: 12x bonus
  • Lägsta odds: 1.85
  • Bonuskod: LIVEBET
HÄMTA DIN BONUS

Tonybet odds bonus & bonus villkor

Är du på jakt efter en ny odds bonus? Välkommen till Oddsbonusar.info! Nedan följer en recension med odds bonus och övrig information hos spelbolaget Tonybet.

Som ny kund ges du möjligheten att ta del av 100 % ökning på din första insättning. Totalt kan du erhålla ett bonusbelopp upp till 200 EUR, vilket innebär att du vid en insättning om 200 EUR får hela 400 EUR att spela för. Själva bonusbeloppet ligger helt i linje med många andra spelbolag, men just den procentuella ökningen är något lägre än genomsnittet.

När du väl skall aktivera din bonus behöver du använda dig av bonuskoden ”LIVEBET” som direkt ger dig en 100 % ökning av det belopp du sätter in, dock max 200 EUR. Vidare behöver du omsätta bonusbeloppet 12 gånger, där samtliga spel behöver uppgå till minst 1.85 i odds.

  • Gör en insättning (upp till 200 EUR)
  • Ange bonuskoden LIVEBET
  • Din insättning ökar med 100 % i form av bonuspengar
  • Börja spela!

 

TA DEL AV DIN BONUS – HÄMTA HÄR

Bettingbonus regler och villkor

När du tar del av en odds bonus hos Tonybet börjar omsättningskrav gälla. För just insättningsbonusen gäller det att du omsätter bonusbeloppet 12 gånger och att alla spel du placerar (på valfri marknad) uppgår till 1.85 i odds eller högre. Om inte, så kommer inte ditt spel räknas in under omsättningskraven.

För vidare regler och villkor gällande odds bonusen, eller spelande i stort hos Tonybet, vänligen läs deras regler och villkor som finns angivet på hemsidan.

Toneybet recension

Tonybet är ett bra spelbolag och erbjuder svenska spelare mängder av spelmöjligheter varje dag. Det här märker man inte minst efter att Betsson gått in och köpt upp företaget. Betsson, som vi alla känner till, gör inga ogenomtänkta förvärv, utan efter noggrann analys förvärvade man bolaget, som fortsätter att växa på den svenska marknaden. Något som Tonybet kan förbättra är omsättningskraven för deras insättningsbonus, där vi anser anser att 20x bonusbeloppet är något högt, även om det absolut inte är orimligt.

Nya kampanjer hos Tonybet

Vi uppdaterar vår sajt kontinuerligt baserat på vad spelbolagen erbjuder. Det här gäller såväl insättningsbonusar som kortsiktiga bonusar i form av förhöjda odds och liknande. Alla uppdateringar hittar du under vår tabell för spelbolag och odds bonusar, alternativt vår sektion för nyheter och kampanjer.

Bettingmöjligheter Tonybet

Tonybet ligger helt i linje med vad övriga aktörer på marknaden erbjuder. Det finns ett stort utbud av spel på sport via betting, ofta till väldigt höga och förmånliga odds.

Betting via mobilen

Tonybet har inte utvecklat någon mobilapplikation (ännu), utan har fokuserat på att göra deras hemsida så användarvänlig som möjligt på samtliga enheter. Därför kan du surfa in på såväl mobilen, surfplattan som datorn, där hemsidan automatiskt anpassar sig efter just Din enhet.

Tonybet support

Tonybet erbjuder de bästa alternativen för deras kundtjänst. Det bästa alternativet anser vi vara live chat, där man alltid får svar inom bara någon minut. Övriga alternativ för dig att ta kontakt med spelbolaget är mail eller telefon, där nu når dem på följande adress och telefonnr: info@tonybet.com / +44 2037 690147.

Tonybet live betting

För att vara ett konkurrenskraftigt spelbolag behöver man helt klart erbjuda live odds och betting på matcher som redan är igång. Det bästa alternativet är att göra detta i kombination med live stream. Tonybet erbjuder ett stort utbud av live odds, som ger dig möjligheten att följa matchen och sedermera placera ett spel baserat på hur matchbilden ser ut.

Andra betting sidor

Om du söker dig efter nya odds bonusar hos andra spelbolag så är du välkommen att besöka någon utav våra undersidor. Du kan välja mellan gratis betting, nya spelbolag eller se vår totala sammanställning som du finner under startsidan. Bra va?