Speltips inför Djurgården – Dalkurd

Av

Under torsdagen lyckades Djurgården slå Malmö och ta sin första titel på 13 år när man vann Svenska Cupen. Sett till att det stormat en del kring båda dessa lagen den senaste månaden kan man inte nog understryka vikten av hur tung denna segern var för Djurgården. Nu är det upp till bevis återigen när man redan på Söndag ställs mot Dalkurd i Allsvenskan, en match som måste ge tre poäng för Djurgården.

Dif har haft en ganska tung period i Allsvenskan men man ska inte glömma att de haft ett riktigt tufft spelschema. Visserligen gjorde man en fiaskoartad insats mot Brommapojkarna senast men med cupvinsten i ryggen bör man ändå gå in till denna match med gott självförtroende. Laget är helt klart bättre än nykomlingarna Dalkurd och man kommer garanterat gå för tre poäng i matchen.

Dalkurd har varit en positiv överraskning i år om man ser till spelet men faktum är att man haft otroligt svårt att omvandla detta till poäng. När man nu åker till Stockholm ska man nog vara mycket glada om man lyckas få med sig en poäng. Vi tror inte att de lyckas med detta. Något som verkligen talar för Djurgården är att Kerim Mrabti är tillbaka efter skada. Man såg direkt i matchen mot Malmö hur viktig han är för deras spel och kan säkert vara den spelare som blir avgörande i mötet med Dalkurd.

Spelet blir vinst för Djurgården till 1.83 i odds hos Scandibet. Sett till hur förutsättningarna är inför denna match känns det heltklart som ett något för högt odds på Djurgården.

Relaterade nyheter