Speltips och odds Allsvenskan omgång 15

Av

Lördagar är i regel fotbollsdagar, och kommande lördag är inget undantag. Vi har en väldigt intressant omgång av Allsvenskan, där vi nu går in i den 15:e omgången. Det blir viktigare och viktigare att samla poäng och nu behöver bland andra Malmö FF desperat ha tre poäng mot ett starkt Norrköping för att haka på i toppen.

Speltips för Allsvenskan omgång 15

Lördagen den 28/7 spelas fyr matcher i Allsvenskan. Två matcher med start 16:00 och två med start 18:00. Följande matcher kommer att spelas:

  • IFK Göteborg – Brommapojkarna – Matchstart 16:00
  • Östersund – Elfsborg – Matchstart 16:00
  • Dalkurd – Sirius – Matchstart 18:00
  • Malmö FF – IFK Norrköping – Matchstart 18:00

Vår bedömning:

IFK Göteborg har haft en relativt tuff säsong, med svårigheter i klubben. De börjar få ordning på maskineriet och att bemästra Brommapojkarna bör man definitivt klara av på hemmaplan. Göteborg att vinna är vårt tips.

Östersund är ett otroligt spelskickligt lag. Man har inte varit lika bra i år som man var i fjol, men än dock har man en grundstyrka och kan besegra alla lag i serien. Elfsborg är stundtals väldigt svajiga och vi ser inte att man får med sig poäng borta mot Östersund. Östersund att vinna är vårt tips.

Dalkurd mot Sirius är en svårtippad match. Sirius ligger sist i tabellen med åtta poäng och Dalkurd näst sist med sina nio inspelade poäng. Matchen är på förhand väldigt oviss och vi ser inte Dalkurd vara så stora favoriter som spelbolagen tycker. X2 (oavgjort eller bortavinst) är vårt tips.

Malmö och Norrköping är två otroligt starka lag. Det är Malmö som haft det kämpigast hittills under säsongen, medan ”Peking” hållit sig bra med i toppen. Malmö spelar under samma vecka Champions League-kval och vi anar att man kan vara något slitna. Även här spelas X2 (oavgjort eller bortavinst), som blir vårt tips.

Relaterade nyheter