Speltips inför Sveriges match i Nations League

Av

Sverige spelar under torsdagen landslagsfotboll igen. Äntligen får man väl säga? Det svenska landslaget reser till Ryssland för att försöka få med tre poäng. Hur tror du matchen slutar? Nedan ger vi vår syn inför matchen mellan Ryssland – Sverige i Nations League.

Speltips Ryssland – Sverige i Nations League

Det känns spontant som att Nations League kan addera ett extra lager på landslagsfotbollen. Dessa matcher var tidigare träningsmatcher, men när man nu spelar en turnering blir det allt viktigare för lagen att prestera och således vinna poäng i såväl turneringen som på världsrankingen. Sverige spelade sin inledande match hemma mot Turkiet. Matchen började bra och man hade en bit in i den andra halvleken en 2-0-ledning, men som sedan resulterade i förlust. Det är dessvärre ett allt för vanligt förekommande för det svenska landslaget. Man spelar riktigt bra, men så tappar man fokus ju längre matcherna går.

Sverige visade sig från sin allra bästa sida under fotbolls-VM. Det var en fröjd att se dem spela fotboll och de visade även då upp att de faktiskt kan ro på de bästa lagen i världen. Det gäller att Sverige hittar den glöd och vilja igen, för när de ställer upp som ett sammansvetsat kollektiv så kan man utan tvekan vinna mot detta Ryssland.

Matchen kommer sannolikt vara väldigt jämn inledningsvis. Det är tufft att resa till Ryssland och vinna matcher, men det är långt ifrån omöjligt. Vår bedömning är att Sverige kommer vilja visa upp en bättre sida mot deras senaste match. Det är lite grann Janne Anderssons signum, att få laget att kämpa för varandra. Nu har man en dålig avslutning från Turkiet att referera till, det vill säga en matchavslutning man inte vill upprepa.

  • Speltips: Sverige DNB (pengarna tillbaka vid oavgjort)
  • Odds: 2.65
  • Spelbolag: 18bet
  • Spela på matchen här

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
12x - Bonuskod: WSP100

Relaterade nyheter