Stream för dig som älskar sport

Av

Har du ett stort sportintresse och vill följa några av världens bästa ligor helt gratis? Klicka här! Vi ger dig guiden för hur du får tillgång till gratis live stream för över 30 000 events varje år.

Gratis fotbolls stream

Det finns i dag många streaming-tjänster som kostar pengar. Att det kostar pengar är inget konstigt i sig, men visst är det att föredra när det finns gratis alternativ att tillgå. Det finns inte alltid gratis-varianter för alla ligor och sporter, utan endast ett antal. När det kommer till ligor som Premier League, Allsvenskan med flera, så behöver man betala en månadssumma, alternativt att man köper enskilda matcher. Det är Viaplay som äger rättigheterna för Premier League, och C More som äger rättigheterna för Allsvenskan.

På senare år har det blivit allt vanligare att spelbolag erbjuder gratis stream för sina kunder. Långt ifrån alla, men det är åtminstone något som börjar appliceras hos de största spelbolagens tjänster. Det är ett bra sätt att stärka sin konkurrenskraft på marknaden, vilket i slutändan gynnar oss konsumenter väldigt mycket.

De bästa spelbolagen som erbjuder gratis stream är bland andra Unibet och LeoVegas. Hos dessa två aktörer hittar du över 30 000 events varje år. Några utav de fotbolls-ligor som visas är:

  • La Liga
  • Serie A
  • Ligue 1
  • Bundesliga

… och mycket mer.

För att streama behöver du bara skapa ett konto hos den aktör du fastnar för. Därefter behöver du se till att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto. Minst en krona behöver du ha på kontot för att kunna streama sport gratis. Om du är ny hos spelbolaget, så behöver du däremot sätta in minst 100 kr, men notera att du då kan göra vad du vill för 99 kr. Förslagsvis tar du del av en odds bonus, alternativt att du placerar pengarna på en marknad i den match du sedermera vill streama.

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter