Streama LA Galaxy hos Unibet

Av

Ingen svensk som är fotbollsintresserad kan ha undgått att Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna numera spelar i LA Galaxy i MLS. Färre kanske vet om att du kan streama alla matcher från MLS gratis på nätet, faktum är dock att denna möjlighet finns.

Bolag
Bonus
Betyg
Betyg
Spela
200% upp till 2000 kr

Hos Unibet streamar du matcher från MLS helt utan kostnad. Det som krävs från din sida är att du har ett konto registrerat och att du har pengar på detta. Därmed behöver du alltså göra en första insättning hos Unibet för att kunna streama gratis, men efter det krävs det inte att du spelar på matchen eller dylikt. Med en första insättning kan du därmed streama Zlatans matcher i LA Galaxy hos Unibet utan någon extra kostnad.

Erbjudandet riktar sig inte specifikt till nya spelare eller liknande utan du som har ett konto kan streama matcherna från MLS hos Unibet. Du har möjlighet att streama matcher såväl via mobilen som via datorn. Om du streamar via dator finns det dock en begränsning vad gäller hur hög upplösning och storlek på bildskärmen du kan kolla. I övrigt fungerar streamen mycket bra.

LA Galaxy – slutet på Zlatans saga?

Tyvärr kan vi konstatera att Zlatan börjar bli till åren. När han flyttade till MLS och LA Galaxy var det kvalitetsmässigt heltklart ett steg ned i karriären. Frågan är om LA Galaxy blir den sista klubben i Zlatans karriär? Mycket talar nog för att så är fallet. Det känns numera som han allt mer går mot att fokusera på livet efter karriären och sitt varumärke överlag. På ett sätt är detta givetvis mycket tråkigt men någonstans också förståeligt.

Zlatan har dock en förmåga att förvåna och kanske kommer han ändå tillbaka till en europeisk klubb? Det är dock inte mycket som talar för det i dagsläget. Frågan är bara om vi får en sista chans att se honom i landslanget i sommarens VM-slutspel. Det hade onekligen varit ett bra sätt att avsluta den svenska landslagskarriären för gott.

Relaterade nyheter