Testa Cashpoints nya mobilapp

Av

Spelbolaget Cashpoint är ett av Tyskland största bettingbolag. Med en lång historik har man lyckats bygga upp ett av Tysklands största spelbolag och med tanke på att Tyskland är den största europeiska spelmarknaden efter Storbrittanien kan vi nog även säga att man är ledande i europa.

Idag kan du som ny kund få en insättningsbonus på 100 % upp till 100 €. Inte helt fel såklart, men det tar inte stopp där. Nyligen lanserade nämligen Cashpoint en ny mobilapp och för att öka intresset för denna erbjuds spelare även en bonus på 20 € om du lägger ett spel via deras mobilapp. Totalt kan du därmed få ca 1 200 SEK i bonus hos cashpoint.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
0% upp till 0 kr

Mobilappen fungerar för såväl iPhone som Android. Har du inte spelkonto hos Cashpoint sedan tidigare rekommenderar vi att du tar en titt för att se om spelbolaget kan vara någonting för dig.

Betting i mobilen

Att spela på odds och betting via mobil är en självklarhet för många idag. Detta trodde man kanske inte för några år sedan, men utvecklingen har gått mot att allt fler spelar via mobil istället för det mer traditionella sättet via datorn. Många spelbolag har idag större spelintäkter från mobil än datorer vilket säger det mesta. Det som gör spelande via mobil så fördelaktigt är helt klart lättillgängligheten. Du kan på ett enkelt sätt både lägga dina spel men även följa hur det går i realtid. De flesta av oss har alltid mobilen med oss vilket gör att man kan lägga ett spel oavsett var man befinner sig någonstans.

Testa Cashpoints mobilapp idag och ta del av deras mobilbonus. Denna är begränsad och kommer endast gälla under en viss tidsperiod, varför det kan vara bra att passa på att registrera dig redan idag. En nackdel med Cashpoint är att sidan inte finns på svenska, dock finns den självklart på engelska vilket fungerar för de flesta svenskar.

Relaterade nyheter