Tre oddsbonusar hos Optibet

Av

Betting sidan Optibet är kanske inte det mest välkända bland svenska spelare. Faktum är dock att det är ett svenskt företag som står bakom detta spelbolag. Nordic Leisure AB är bolaget bakom sajten. Optibet riktar sig primärt gentemot den baltiska marknaden varför det inte är så konstigt att sidan är okänd för många. Som svensk går det dock utmärkt att spela via deras engelska sida.

Bolag
Bonus
Betyg
Betyg
Spela
100% upp till 500 kr

Alla spelvinster från Optibet är skattefria för svenskar varför det enda som är mindre bra med Optibet är att de inte har en sida på svenska. Så länge du behärskar det engelska språket vilket trots allt de flesta av oss gör så funkar det smärtfritt att spela hos dem.

Olika sorters spelbonusar

Optibet har just nu två olika välkomsterbjudanden. Antingen väljer du deras primära sportbonus som ger dig 100 % insättningsbonus upp till 50 €. En insättning på 500 kr ger dig alltså 1 000 kr att spela för om man räknar med en eurokurs om 10 kr. Omsättningskraven som gäller för denna bonus är 10x din bonus samt insättning. I praktiken innebär detta alltså att du behöver omsätta bonusbeloppet 20 gånger. Det minsta oddset som gäller för denna bonus är 1.80. Vill du ta del av denna odds bonus skriver du in koden SPORTS50 vid registrering.

Om du hellre vill ha riskfritt spel kan du även få totalt fyra riskfria spel om 15 € som alterantiv. Denna bonus ger dig därmed istället maximalt 60 € i riskfria spel. Om du föredrar detta erbjudande anger du istället SPORTS60 när du registrerar dig.

Förutom dessa två välkomstbonusar erbjuder även Optibet sina spelare en cashback upp till 25 € om en match du spelar på slutar oavgjort. Vi vet alla hur tråkigt det är med en mållös match om man bettat på den varför vi gillar detta ”extraerbjudande” skarpt.

Har du inte ett konto hos Optibet rekommenderar vi att du registrerar dig och testar!

Relaterade nyheter