Åter tung förlust för Manchester United i PL

Av

Manchester United i allmänhet och Mourinho i synnerhet är starkt ifrågasatt just nu. Det har de varit under större delen av säsongen, men nu spär ryktena på desto mer. Man förlorade under lördagen den så viktiga matchen borta mot West Ham – en match man var mer eller mindre underlägsna i.

Mourinho starkt ifrågasatt efter förlusten

Det har inte varit någon drömstart på säsongen för Manchester United. De har inte vunnit de matcher som de bör vinna och fotbollen de spelar är inte särskilt vacker – inte ens när de spelar sin bästa fotboll. Lördagens möte med West Ham var otroligt viktigt, då Mourinho valde att bänka flera av lagets bästa spelare. Bland annat fick inte ens Sanchez eller Valencia plats i truppen, som väckte många frågetecken i fotbollsvärlden.

När man gör en sådan rockad i truppen är det än viktigare att laget presterar på högre nivå, något som inte skedde för United. Man gjorde sin sämsta halvlek på hela säsongen, eller enligt många experter på många år. Man förlorade halvleken med 2-0 och matchen slutade till slut 3-1 till hemmalaget. Bland annat gjorde Lindelöf ett dråpligt självmål, som han själv inte kunde rå för, men det är inte omöjligt att Mourinho drog sina växlar till det då han bytte ut honom efter drygt 50 spelade minuter.

Är Manchester United uträknade i guldfrågan?

Efter sju spelade omgångar är det en dyster tabellställning för Manchester United. Man ligger just nu på en tionde plats, med lika många inspelade poäng. Det här innebär att man är åtta poäng ifrån serieledande Liverpool, som dessutom har en match mindre spelad. Vi kan sannolikt redan nu utesluta dem från att ha med guldstriden att göra, frågan är bara om de över huvudtaget kan placera sig bland de fyra bästa?

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter