Lördagsunderhållning i Premier League

Av

Lördagen bjuder på hög spänning i Premier League. Med massor av godbitar för dig som gillar odds och betting. Nedan matcher spelas under lördagen, passa på att hämta en odds bonus för att ta del av maximal action.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100% upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)

Lämplig odds bonus för Premier League

Gillar du betting på Premier League? Då skall du helt klart se över nedan tabell över odds bonusar att erhålla för att använda till just spel på denna liga. Det är en av världens största, om inte den allra största, fotbollsligor som mängder av spelare föredrar. För att du skall ha möjlighet att vinna så mycket som möjligt, så är det lämpligt att erhålla en odds bonus för chans till högre avkastning.

Vi kan glatt meddela ett samarbete mellan oss och Roy Richie, där vi kan ge dig en helt UNIK odds bonus. Denna bonus ger dig en ökning på 100 % upp till hela 1 200 kr. Totalt kan du alltså erhålla 2 400 kr att spela för, direkt vid din första insättning. Notera dock att du behöver göra en insättning om minst 200 kr för att aktivera bonusen, och alla belopp mellan 200-1 200 kr är alltså giltiga.

När du skall aktivera din odds bonus hos Roy Richie behöver du ange bonuskoden ODDS24, som är den unika koden för denna bonus. Passar inte den här bonusen för dig? Inga problem! Vi har mängder med fler bonusar för dig att ta del av. Genom att bara klicka på spelbolagets logotyp, så kommer du direkt till sidan för registrering. Alternativt så går du vidare och läser våra recensioner vi skrivit om samtliga spelbolag, för att skapa dig en bättre uppfattning.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100% upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)

Spelschema för Premier League under lördagen den 3 mars

Följande matcher spelas under lördagens omgång av Premier League

  • Burnley – Everton
  • Leicester – Bournemouth
  • Southampton – Stoke
  • Swansea – West Ham
  • Tottenham – Huddersfield
  • Watford – West Brom
  • Liverpool – Newcastle

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
100% upp till 500 kr
10x (Min odds: 1.80)
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
% upp till Ingen bonus erbjuds för tillfället
500% upp till 500 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 100 kr
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter