Hämta en unik odds bonus på 1 200 kr här!

Av

Vi är glada över att kunna förmedla en unik odds bonus till våra läsare. Du får en 100 % ökning upp till 1 200 kr hos denna aktör, endast här på Oddsbonusar.info. Se nedan information för att läsa mer om regler, villkor och hur denna odds bonus är utformad.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100% upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)

Unik odds bonus på 1 200 kr

Om du vill ta del av en ny odds bonus kan vi starkt rekommendera denna unika odds bonus hos Roy Richie. Du får en ökning på din första insättning med 100 % upp till hela 1 200 kr. Vi har ett gott samarbete med spelbolaget, där vi upplever att vi kan vara med och påverka till det bättre för våra läsare. Om vi får möjlighet att utforma en bonus mer åt det håll vi vill, snarare än mot spelbolaget, så är vi nöjda. Vi vill förmedla de bästa odds bonusarna för våra läsare och vi anser denna bonus vara bra och fördelaktig.

När du har aktiverat din odds bonus på 1 200 kr så behöver detta, av förklarliga skäl, omsättas. Du behöver omsätta insättning- och bonusbeloppet 8 gånger, till minst 1.80 i odds per placerad kupong. Notera att du behöver ange bonuskoden RRSODDS24 för att aktivera denna odds bonus. Om du inte anger koden kommer inte denna bonus att aktiveras, så kopiera koden innan du går vidare till sidan för registrering.

Odds och betting hos Roy Richie

Roy Richie erbjuder mängder av spel när det kommer till såväl odds och betting som casino. Det finns otroligt stora möjligheter för diverse sporter och ligor runtom i världen. Gillar du fotboll, så finns det självklart massor med matcher från Premier League, La Liga, Serie A och alla de övriga stora ligorna. Här i Sverige ser vi så klart fram emot Allsvenskan 2018, som du också kan placera spel på mängder av marknader för respektive match.

Vi tror att denna odds bonus kan vara till nytta för dig som vill bygga upp en stor och stabil spelkassa. Lycka till i jakten mot storkovan!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100% upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)

Relaterade nyheter