Värva en vän och få 1 000 kr

Av

Unibet är ett av världens största spelbolag och kanske den betting sida som är bäst för svenskar. Förutom att grundarna är svenskar har spelbolaget under många år profilerat sig som ett av de absolut bästa bettingbolagen när det kommer till odds och betting för svenskar. En av anledningarna till detta är de fina erbjudandena man har för sina spelare.

Då Unibet varit verksamt under så många år och är så välkänt har de flesta som är bettingintresserade redan konto hos Unibet. Däremot kanske du har någon vän som ännu inte är så initierad i spelande? I så fall är Unibets nuvarande värva en vän kampanj något för dig.

Bolag
Bonus
Betyg
Betyg
Spela
200% upp till 2000 kr

Så funkar kampanjen

Om du värvar en vän till Unibet belönar de dig med hela 1 000 kr. Som om inte detta vore nog får du även en 50 % oddsboost för varje vän du värvar upp till totalt fem värvade spelare. För denna kampanj gäller flertalet villkor som du behöver läsa på innan du börjar värva spelare. Detta gör du enklast genom att gå till Unibets undersida för kampanjer och läser på om villkoren.

Detta är helt klart ett riktigt bra erbjudande från Unibet och det ska tilläggas att man är ett av de bästa spelbolagen på att löpande erbjuda fina kampanjer för sina spelare. Dessutom har man ett av spelmarknadens bästa välkomsterbjudanden för nya kunder, något som kanske passar en vän till dig?

Relaterade nyheter