Vinn en halv miljon hos NordicBet

Av

Alla som är intresserade av odds och betting känner sannolikt till NordicBet. Det är ett stort spelbolag som har fokuserat väldigt mycket på den svenska marknaden. Spelbolaget har hela tiden velat erbjuda odds på de allra lägsta divisionerna, för att ge sina kunder ett maximerat utbud. Nu har du möjlighet att vinna en halv miljon (500 000 kr) genom att fullfölja uppdrag på dagligbasis.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 500 kr
6x bonus (Min odds: 1.50)

Vinn 500 000 kr hos NordicBet

För att vinna en halv miljon kronor hos NordicBet behöver man självklart uppfylla vissa kriterier. Vad man behöver göra är att anmäla sig till kampanjen, följt av att man uppfyller de uppdrag som tillkommer på daglig basis. Varje dag kommer NordicBet ge ut bonusar och uppdrag som man skall fullfölja. Om man slutför samtliga uppdrag kommer man i slutändan vara med och slåss i en dragning om 37 finalister, som alla tävlar om 500 000 kr.

När du blir tilldelad ett uppdrag så måste detta slutföras samma dag före klockan 23.59 för att vara giltigt. Notera att du inte kan placera systemspel eller spela på virtuella sporter. Dessa spel kommer inte räknas in under kampanjen som kan ge dig 500 000 kr. Tävlingen pågår fr.om. 14 juni t.om. 15 juli klockan 23.59.

Fotbolls VM 2018 i Ryssland

VM 2018 är i full gång och Ryssland är invaderat av supportrar från alla möjliga länder. Det är en total publikfest och vi får uppleva högt tryck från läktarhåll, samt hög spänning i samtliga matcher. Sverige spelar idag sin första match, detta mot Sydkorea, där vi har goda chanser att vinna. Hos NordicBet kan du ta del av en odds bonus och placera ditt spel på Sverige, eller vilket lag du själv känner ha bäst chanser att vinna respektive match. Alla matcher och marknader under VM är giltiga för NordicBets generella odds bonus. Klicka här för att hämta mer odds bonusar hos andra spelbolag.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 500 kr
6x bonus (Min odds: 1.50)

Relaterade nyheter