Vinnare av SHL – här är bästa oddsen

Av

Vi har som bekant kommit en bit in på säsongen och det är mycket kvar att spela om. Däremot har vi en utformad tabell, som sannolikt kommer se liknande ut när serien summeras. Vilka tror du vinner SHL i år? Här är bästa oddsen.

Långtidsspel för betting på SHL

Att spela på en vinnare av en serie eller en turnering är ett långsiktigt spel. Det spelar således ingen roll om laget du spelar på vinner kommande match eller ej. Det enda det handlar om är att laget står som serie-segrare när säsongen summeras. Långtidsspel är således på gott och ont. Har du en slant över så kan det helt klart vara att föredra, om man har god insyn i det man tänkt spela på.

Om du är insatt i SHL och lagen som spelar där, så kan följande odds vara värt att ta del av. Vi ser nu vilka lag som presterar väl efter nästan 40 omgångar, vilket också ligger till grund för oddsen. Vissa lag har presterat väl inledningsvis, men som halkat efter ju längre säsongen gått. Det finns fortfarande utrymme för lag att både komma högre upp i tabellen, men även en risk för lag att trilla ned.

För den som har hängt med under säsongen, har också lärt känna samtliga lag. Vilka som presterar väl i vissa situationer och vilka som tenderar till att tappa fokus och spelidé över tid. Det är fortsatt Växjö som ligger i toppen av tabellen varför de också är högst rankade att vinna ligan. En liten underdog är Djurgården, som fortsatt ligger i toppen, men som inte alls var tippade att göra så här bra ifrån sig.

Växjö: 3.73

Frölunda: 5.50

Djurgården: 7.25

Färjestad: 7.75

Skellefteå: 7.75

Malmö: 9.00

Linköping: 11.50

HV71: 12.00

Brynäs: 16.50

Luleå: 20.00

Örebro: 61.00

Karlskrona: 188.50

Mora: 188.50

Rögle: 188.50

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter