Zlatan gör sitt 500:e mål i karriären

Av

Zlatan har varit den kanske mest lysande fotbollsspelaren i svensk historia. Nu har han slagit nästa rekord. Han gjorde i sin senaste match för Los Angeles sitt 500:e mål i karriären mot Toronto. Det var inte bara ett vanligt fotbollsmål, utan en fantastisk kung fu-spark på ett inlägg som förde bollen snyggt in i mål.

Zlatan slår nytt rekord

500 mål i karriären är helt otroligt. Han gjorde det på allra bästa sätt, efter att ha kung fu-klackat bollen in i mål. Han fick ett inlägg i djupled, fångade upp bollen bakom sig och på kung fu-maner klackade han in bollen, som alltså blev hans 500:e mål i karriären. Han har efter målet fått mängder av hälsningar, bland annat från tidigare tränaren Ancelotti, svenske 94-hjälten Kenneth Andersson och många fler.

Zlatan fortsätter alltså sin resa som fantastisk fotbollsspelare. Det var många som trodde att det var slutet för honom när han ådrog sig sin korsbandsskada och senare också avbröt avtalet med Manchester United. Väl i MLS har han dock gjort succé och fortsätter att ösa in mål för sitt lag. Inte heller är det någon större skillnad i hans självförtroende. Han fortsätter hävda sig och skapar således mängder av rubriker i media världen över.

Vi gratulerar Zlatan till sitt 500:e mål i karriären och hoppas självklart på mängder av fler mål framöver.

Relaterade nyheter