10 grymma odds bonusar inför fotbolls VM

Odds inför fotbolls VM 2018

odds-fotboll-vm-2018Redan på torsdag drar fotbolls VM igång. Hämta din odds bonus redan idag och förbered dig på en fotbolls- och bettingfest utan dess like. Nedan ger vi dig tips för 10 grymma odds bonusar att hämta inför VM i Ryssland. Välj den du tycker passa dig allra bäst.

10 odds bonusar fotbolls VM

För att få ut det lilla extra från bettingen, så krävs det oftast en odds bonus för att generera högre avkastning. En insättningsbonus, eller ett riskfritt spel på VM kan vara en stor fördel.

Däremot bör man alltid vara medveten om att en odds bonus i stort sett alltid innefattas av omsättningskrav under bonusperioden. Det innebär att man behöver omsätta bonuspengarna ett antal gånger, som spelbolagen själva skriver ut under sina regler och villkor.

För att vara på säkra sidan rekommenderar vi alltid att man läser igenom regler och villkor hos det aktuella spelbolaget innan man börjar spela.

Nedan odds bonusar är bra att ta del av inför fotbolls VM. Dessa är insättningsbonusar som ger dig en procentuell ökning av din första insättning.

Om du söker efter riskfritt spel, gratisspel, oddsboost eller liknande, så finns det att hämta på vår startsida, alternativt under ”bonuslistor”.

Insättningsbonus fotbolls VM 2018

Ovanstående odds bonusar kan du hämta och applicera för spel på fotbolls VM 2018. Alla bonusar och spelbolag erbjuder mängder med marknader och spel för respektive match som spelas.

Placera ett spel på Sverige i förhoppningen om stora framgångar under turneringen. Sverige har spelat två inledande matcher inför VM, som båda resulterat i 0-0-resultat mot Danmark och Peru.

De behöver få ordning på offensiven, men vad gäller kollektivet så råder det inga tvivel om att de kämpar för varandra. Det kan vara en tillräckligt god indikation för att man kommer vinna matcher under VM.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar