1000 kr riskfritt spel hos Betsson

Riskfria spel hos Betsson

betsson-logo1En traditionell insättningsbonus är inte lämpad för alla. Vissa vill spela kortsiktigt och därmed inte förbinda sig till att omsätta en odds bonus ett flertal gånger. Där kommer riskfritt spel in.

Dessa typer av odds bonusar är perfekta för dig som vill spela en eller två gånger under en kortare period. Du sätter in en summa på ditt konto, placerar ett spel och får tillbaka pengarna om spelet går förlorat.

Spela riskfritt hos Betsson. 1 000 kr riskfritt spel. Inga omsättningskrav

1000 kr riskfritt spel från Betsson

Känner du att du inte vill riskera att förlora för mycket pengar, eller rentav bara vill spela ett fåtal gånger? Då skall du helt klart välja ett riskfritt spel från Betsson. Denna odds bonus gäller för dig som är ny kund hos spelbolaget.

När du gör din första insättning på ditt spelkonto kan du välja att ta del av ett riskfritt spel på upp till 1 000 kr. När du tar del av denna bonus, så får du alltså tillbaka pengarna vid förlust.

Om du sätter in 1 000 kr, placerar det på ett spel och ditt vad går förlorat, då krediteras ditt konto med 1 000 kr redo att spelas för igen.

Många riskfria spel innefattas av omsättningskrav som innebär att du behöver spela för bonusbeloppet ett par gånger. De brukar generellt inte vara höga, och ibland inga alls, men det förekommer.

När du får tillbaka det belopp du nyligen förlorat på kontot, så kan du börja spela på ett nytt spel direkt igen.

Man får alltså två chanser för vinst, vilket är ypperligt när man kanske spelar kortsiktigt och inte analyserar matcherna till det yttersta. Vi har som tumregel att man alltid skall vara förberedd, tålmodig och att man skall analysera varje spel man placerar egna pengar på.

Däremot kan man göra undantag i de fall som riskfritt spel erbjuds, då man kanske inte förlorar pengarna även om man förlorar sitt spel.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar