Akademi – Lär dig allt om betting & odds bonus

I vår akademiavdelning sammanställer vi information och guider om allt du behöver veta för att lyckas med ditt spelande på nätet. Förutom statiska sidor med bonus guider, generell information om spelande, spelmarknaden mm uppdaterar vi sajten kontinuerligt med nyheter som hjälper dig att bli en vinnande spelare på odds & betting.

Även om vi framför allt fokuserar på att informera om oddsbonusar på denna vill vi även hjälpa våra besökare att förstå hur spelmarknaden är upplagd.

Olika sorters guider

Vi guidar våra besökare och sammanställer information hur odds- och betting bonusar fungerar samt guider om spelmarknaden i form av exempelvis en spelskola och spelterminologi. Våra guider kan delas in i två olika segment.

Bonus guider:

Oddsbonusar är vår sajts primära syfte och vår ambition är att vi ska vara en heltäckande sida för dig som vill veta allt om hur odds bonusar fungerar. Detta kan vara allt från hur olika bonusformer är upplagda och hur du enklast utnyttjar dessa till recensioner av svenska spelbolag.

Guider om spelande:

Odds & betting har förändrats mycket de senaste åren. Spelalternativen är idag många och tiden då man endast spelade på 1X2 är svunnen. Hos oss lär du dig allt om olika spelformer som asiatiska handicap, hur kombinationsspel fungerar, hur du kan använda dig av spelbolagens olika funktioner som cash back med mera.

Även om många undersidor omfattas av segmenten nämnda ovan har vi listat ett antal guider och information under vår akademi. Du hittar dessa genom att ställa dig över Akademi i navigationen och välja den undersida som omfattar det ämne du vill lära dig mer om.

Spelskola för online betting

Kanske är du en av de många svenskar som hittills endast spelat via Svenska Spel, och kanske till och med endast i någon av landets alla spelbutiker?

Om så är fallet är det ett faktum att du endast sett en mycket begränsad del av hela spelmarknaden och det finns mycket att läsa på och lära dig mer om, i syfte att öka dina chanser att vinna på betting.

Vi går igenom alla olika spelbolag och framför allt redogör vi även för olika spelalternativ i vår spelskola. Tanken är att detta ska underlätta för dig som spelare och se till att du skapar de bästa förutsättningarna för att bli en vinnare.

Visste du exempelvis att du genom att spela på så kallade asiatiska handicap kan få högre odds än om du spelar på 1, X eller 2 i matchutfall – trots att det är exakt samma spel?

Detta är bara ett av alla exempel som vi går igenom i vår spelskola som kommer hjälpa dig att maximera chanserna att vinna mer.

Lär dig mer om spel på olika sporter

Som spelare kanske du har en särskild favoritsport som du oftast spelar på. Detta är normalfallet och generellt ser vi positivt på att man väljer att fokusera på en eller ett fåtal sporter, och kanske även några särskilda ligor. Vi går igenom information om olika sporter och försöker göra dig så pass förberedd som det går för att bli en vinnande spelare.