Cash Out hos Spelbolagen

En funktion som många spelbolag erbjuder som blivit allt mer populär de senaste åren är cash out. När du använder denna funktion kan du stänga ett pågående spel du lagt för att ta hem vinsten.

Cash out är bra att använda om du tittar på en match och ser att matchutvecklingen ser oroande ut för ditt lagda spel. Vi tänker oss exempelvis att du spelat på att Barcelona ska slå Real Madrid.

Efter 75 minuter leder Barcelona med 1-0 vilket då gör att liveoddset på att Barcelona gått ner avsevärt om man jämför med odds innan matchstart.

Du ser att Real Madrid pressar rejält och vill säkra ditt lagda spel innan en eventuell kvittering kommer. Det är i ett sådant fall du kan använda dig av spelbolagens cash back funktion.

Stänga spel

När du stänger spelet kommer du självklart inte få lika stor vinst som om Barcelona i ovan nämnda exempel hade hållt ut och vunnit matchen under ordinarie tid.

I det långa loppet kan det därför vara osunt att stänga för många spel, i synnerhet om du identifierat bra värdeodds innan matchstart. I vissa specifika fall är dock denna funktionen att ta hem vinsten genom cash out bra då en match kan utveckla sig på ett sätt du inte alls förutsatt.

Ett annat scenario skulle kunna vara att du i en hockeymatch på förhand spelat på ett lag som leder med några minuter kvar av matchen.

Beroende på hur det ser ut i matchen skulle det då kunna vara fördelaktigt att stänga spelet, inte minst med tanke på att ett lag som endast ligger under med ett eller två mål ofta tar ut målvakten för att bli en utespelare mer på planen.

Vilka spelbolag erbjuder cash out?

Idag finns det ett flertal spelbolag som erbjuder cash out. Hur deras erbjudande ser ut varierar där vissa spelbolag har cash out på alla spel. Andra spelbolag erbjuder endast cash out på livespel medan andra spelbolag har cash out på vissa specifika marknader och turneringar.

I vårt tycke är nedanstående spelbolag några av de som erbjuder bäst cash out, utan inbördes ordning:

Bra att tänka på är att det i det långa loppet kan vara ofördelaktigt att använda cash out. Detta av den enkla anledning att du inte får hela vinsten på ett spel du lagt om du använder ett spelbolags cash out.

Ponera att du har ett riktigt överodds i en match som du spelat på. Även om det kan kännas skönt att säkra och ta hem vinsten kan det vara ofördelaktigt om spelet slutligen ändå går med vinst. Detta då vinsten självklart blir lägre när du använder cash out.