Börja med att skapa ett konto

Har du hittat ett spelbolag du vill testa på? Då är det bara att skapa ett konto och köra igång. För den som inte är särskilt insatt i spelsvängen har vi gjort en kort guide över hur du går till väga när du skapar konto hos ett spelbolag. Det är inga konstigheter, processen är smidig och går enkelt hos de flesta spelbolag.

Fyll i dina användar- och personuppgifter

Du börjar med att fylla i dina önskade användaruppgifter så som användarnamn, e-postadress och lösenord. Spelbolagen har allt som oftast krav på sig av de som utfärdat deras spellicens att man måste skapa ett personligt konto.

Med anledning av detta behöver du även fylla i dina personuppgifter. Detta är inget att oroa sig över så länge det är ett seriöst spelbolag du har att göra med. Dessa bevarar dina personuppgifter konfidentiellt och under kryptering.

Det är viktigt att ange korrekt personuppgifter när du registrerar dig. När du sedan gör ditt första uttag är det vanligt att man behöver bekräfta de lämnade uppgifterna på något sätt, exempelvis genom att skicka in en kopia på ID och en räkning för att styrka uppgifterna.

Så länge du har lämnat rätt uppgifter kommer detta gå bra, även om det kan vara en något dryg process.

Ange vilken odds bonus du vill ta del av

När du väl skapat ett konto hos ditt spelbolag behöver du vanligtvis ange om du önskar att ta del av deras odds bonus eller inte. Vissa spelbolag erbjuder olika oddsbonusar vilket gör att du i detta steg behöver välja vilken sorts bonuserbjudande du önskar utnyttja.

Vissa spelbolag kräver även att du anger en bonuskod i samband med antingen registreringen eller när du ska välja oddsbonus. Hos oss listar vi alltid tydligt vilka spelbolag som kräver att man anger en bonuskod och vilken kod som ska anges. Användandet av bonuskoder är dock något som är på väg bort, ofta kan det dock vara så att en bonuskod behöver anges om du får en unik oddsbonus.

Gör din första insättning

Innan du börjar spela behöver du slutligen göra en första insättning. När du ska göra detta kommer du ställas inför ett antal olika alternativ av betalningssätt. Kom ihåg att alla former av bonusar har omsättningskrav.

Om du vill veta mer om de olika alternativ för insättningar och uttag kan du följa denna länk. Det man ska komma ihåg är att man inte kan använda alla betalningsmetoder om man har för avsikt att utnyttja spelbolagets odds bonus.

När du gjort din insättning är du sedan klar och kan börja spela. Du navigerar då enkelt till sport- och oddssektionen där du letar upp ett eller flera spel, anger din insats och spelar.