Bästa odds för Fotbolls VM 2018

Odds Fotbolls VM 2018

basta-odds-fotboll-vm-2018För dig som gillar odds och betting kommer här nu en sammanställning för de bästa oddsen för vinnare av fotbolls VM 2018. Du kan placera ditt spel i kombination med en odds bonus för att öka chanserna till hög avkastning på dina pengar.

Om du spelar på en nation att vinna VM, så blir det ett långtidsspel och kommer inte avgöras förrän turneringen är slut.

Bästa vinnarodds för fotbolls VM 2018

Oddsen för vilka som skall vinna VM baseras självklart på tidigare prestationer, världsranking och mycket mer. Det är en analys som spelbolagen gör, men behöver nödvändigtvis inte vara korrekt.

Alla matcher kan sluta precis hur som helst, och vi har tidigare fått vittna om stora skrällar i både fotboll och övriga sporter. Brasilien och Tyskland är topptippade att vinna turneringen, men som sagt, det behöver inte vara sanningen.

Vi kan rekommendera att man placerar ett vinnarodds efter att samtliga lag har spelat en eller två matcher. Förslagsvis efter en match, då oddsen kommer vara relativt bestående. När lagen har spelat två eller fler matcher kan det finnas tydliga indikationer på åt vilket håll lagen är på väg.

Som nämnt ovan kan man självklart kombinera dessa vinnarspel med en odds bonus. Detta ger dig ett högre kapital att spela för, som i slutändan kan resultera i högre avkastning på dina investerade pengar.

Du behöver dock vara medveten om att det innefattar omsättningskrav för varje odds bonus som du erhåller. Hur många gånger respektive bonus skall omsättas står antingen under vår recension, alternativt under ”regler och villkor” hos det spelbolag du valt att spela hos.

Brasilien och Tyskland favoriter att vinna VM 2018

Brasilien är det lag som spelbolagen tror allra mest på. Strax därefter följer Tyskland, Spanien och Frankrike, som alla har någorlunda liknande odds.

Vi ser ingenting som skrivet i sten, och vill därför inte heller utesluta att Sverige går långt i turneringen, även om det på förhand inte är särskilt troligt. Nedan är de bästa oddsen för fotbolls VM 2018:

Brasilien: 5.50
Tyskland: 6.00
Spanien: 7.00
Frankrike: 7.50
Argentina: 10.00
Belgien: 12.25
England: 21.00
Portugal: 28.00
Uruguay: 32.00
Kroatien: 35.00
Colombia: 41.00
Ryssland: 51.00
Polen: 71.00
Danmark: 101.00
…Sverige: 300.50

Ta del av någon utav nedan odds bonusar och placera ditt spel redan idag!

Relevanta nyheter

Lämna ett svar