Malmö FF Champions League: Bästa odds

Bästa odds på Malmö FF

odds-malmoff-champions-leaugeMalmö FF är det enda svenska laget som är kvar i Europa-spel. De har tagit sig en bra bit i Champions League-kvalet och redan säkrat ett miljonregn. Kan man ta sig vidare från den sista omgången innan ett play off? Här finner du de bästa oddsen för Malmö FF i Champions League.

Bästa odds Malmö FF Champions League

Malmö har skapat sig goda erfarenheter i Champions League. Man har tagit sig hela vägen inte bara en, utan två gånger på kort tid. Det har genererat otroliga summor till klubben, som nu kan investera för en lång tid framöver.

De har en stark trupp och har pengar för att värva duktiga och rutinerade spelare för varje säsong. Man har nyligen rustat truppen ytterligare och ser nu ut att bli starkare för varje match som går.

Inledningen av säsongen var inte önskvärd för Malmö FF. Man var till sist tvungna att sparka den dåvarande huvudtränaren, varpå laget började spela bättre.

Man har fortfarande en bra bit kvar till toppen av Allsvenskan, men tydligt är att man satsar allt mer på Champions League för stunden. Man vill ta sig till gruppspelet återigen, vilket självklart säkrar klubbens framgångar för än fler år framgent.

Motstånd från Ungern i semifinalen för Malmö

Svensklaget ställs nu mot ett ungerskt lag i semifinalen på hemmaplan. Gästerna ligger för närvarande femma i den inhemska ligan efter bara ett par spelade omgångar.

Några slutsatser kring deras form där går ännu inte att säga, men faktum är att Malmö bör vara både ett och två nummer större än dagens gäster. Man har fått ett lämpligt motstånd och man är stora favoriter till att vinna den första rundan.

Även returmatchen i Ungern kommer Malmö vara favoriter till att vinna, så frågan är om man inte på nytt lyckas ta sig vidare till play off.

Odds för Malmö FF att vinna är i skrivande stund 1.40 hos NordicBet, oavgjort resultat ger 4.33 samt bortavinst 9.00 i odds.

Det må saknas spelvärde i raka ettan på Malmö, men varför inte spela på asian handicap i att Malmö vinner med exempelvis två mål, i kombination med en odds bonus från NordicBet.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar