Odds bonus Premier League 2018

Bonusar Premier League 2018

Fredagen den 10 augusti är det äntligen dags för nystart av Premier League. För dig som gillar odds och betting – kolla hit. Här finner du de bästa odds bonusarna att använda under Premier League-säsongen. Bäst odds, höga odds bonusar och mycket mer.

Bra odds bonus för Premier League

Gillar du odds och betting i kombination med Premier League? Då har du hittat rätt. Här listar vi de bästa odds bonusarna för dig att nyttja, enligt vår bedömning.

I regel går det utmärkt att använda i princip vilken odds bonus som helst för Premier League, men vissa spelbolag har riktat in sig mer än andra för att boosta spel på just denna liga. Det kan innefatta högre odds, större spelutbud, fler kampanjer och så vidare.

För dig som spelar på odds och betting kan vi rekommendera att erhålla en odds bonus för att få så hög avkastning som möjligt på ditt spelande.

Notera att det absolut inte är ett måste att ta del av en odds bonus, och vi rekommenderar ingen att spela för mer pengar än man har råd att förlora. Har du problem med spelandet råder vi dig att kontakta stödlinjen.

En odds bonus kan vara utformad på olika sätt. I den här artikeln kommer vi inte lista erbjudanden som riskfria spel eller gratisspel – vill du å andra sidan ta del av sådana, så kan du klicka här.

Vi riktar istället in oss på traditionella insättningsbonusar, där man erhåller en procentuell ökning på sin första insättning.

oddsbonusar-premier-league

Insättningsbonus Premier League 2018

En insättningsbonus innebär i regel att du får din första insättnings matchad med en viss procent. Oftast är det mellan 50-100 % men kan ibland vara både högre och lägre. Bonusen du erhåller skall sedermera omsättas under omsättningskraven som spelbolagen själva sätter.

Det betyder att om din odds bonus skall omsättas 12 gånger, så är det summan av bonusbeloppet som du behöver spela för totalt 12 gånger. Om bonusen ger dig 1 000 kr är det alltså en omsättning om 12 000 kr som krävs.

Dessa bonusar har också ett minimum-odds som behöver uppnås. Det brukar vara mellan 1.50-2.00, vilket är en rimlig nivå att förhålla sig till. Om man placerar ett spel som inte uppnår minimum-oddset, så kommer spelet inte heller räknas in under omsättningskravet.

De odds bonusar som vi rekommenderar dig att använda för Premier League 2018.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar