Odds boost – förhöjda odds

Vi pratar ofta om kontinuerliga odds bonusar hos spelbolag. Det brukar vanligtvis finnas en insättningsbonus för alla nya kunder, men även befintliga kunder skall självklart kunna ta del av bonusar under resans gång.

Ett vanligt förekommande exempel på en sådan bonus är odds boost eller förhöjda odds. Principen är densamma, bara att vissa spelbolag uttrycker sig olika. Det här är precis som det låter.

Man kan spela på vissa matcher, sporter eller ligor och få ett förhöjt odds i form av en odds boost. Odds boost erbjuds ibland till nya kunder och ibland som nämnt ovan även till kunder som redan är registrerade hos ett spelbolag. Principen är dock generellt densamma.

Spelbolaget väljer ut en särskild match, flera matcher för ett specifikt evenemang eller bara en generell odds boost som gör att du kan mångdubbla oddset.

Exempel på odds boost

Hos vissa spelbolag får du ett välkomsterbjudande där du kan boosta oddset på ditt första spel. Exempelvis kan du få 100 % odds boost på din första lagda spel. Om du då exempelvis då lägger ett spel till 2.00 i odds kommer spelbolaget boosta upp oddset så det istället uppgår till 3.00.

Ett annat exempel är att ett spelbolag boostar oddset på en specifik match eller matcher i en turnering eller liga under en viss period. Detta kan ske antingen procentuellt där du till exempel får 20 % högre odds på utvalda matcher.

Ibland kan upplägget på en odds boost också vara att du får ett mycket högt odds på en favorit i en match. Det sistnämnda gäller oftast endast för nya kunder och är ett populärt sätt för spelbolagen att försöka locka till sig nya kunder.

Odds boost på turneringar och ligor

När odds boost gäller för flera olika matcher väljer spelbolagen ofta ut en turnering där man under till exempel en omgång boostar oddsen på samtliga matcher. Hur spelbolagen väljer ut detta är ofta och det kan vara svårt att se något mönster för att fånga in det.

För att inte missa när betting bolagen har kampanjer för sådana odds boostar rekommenderar vi att ni håller koll på vårt nyhetsflöde där vi kontinuerligt uppdaterar med nyheter om odds boosts.

Villkor för odds boost

Precis som alla andra oddsbonusar behöver du förstå vilka eventuella villkor som gäller för din bonus. Ofta finns det maxtak på hur högt belopp du får satsa när du tar del av en odds boost och det kan även finnas krav på hur stor vinst du kan vinna när du utnyttjar en odds boost.

Odds boost är alltså en bonusform som är populär hos många spelare idag. En stor fördel med bonusen är att den ofta erbjuds till befintliga kunder och inte enbart som en del i ett välkomstpaket när du registrerar dig hos ett nytt spelbolag.

Vi gillar denna bonussort starkt då den av förklarliga skäl ökar dina chanser att vinna mer eftersom ditt odds blir högre när du nyttjar en odds boost.