Om Oddsbonusar.info

Branschen för betting och casino är idag väldigt omfattande. Det finns mängder av spelbolag på marknaden, som alla vill göra sin röst hörd. Det finns en problembild i att alla aktörer inte är seriösa och erbjuder bra tjänster, vilket inte alltid är så lätt att upptäcka innan det är för sent.

På grund av att det är alldeles för krångligt att på egen hand söka sig till rätt information, och sedermera göra rätt bedömning, så har vi startat jämförelse-sajten Oddsbonusar.info. Vårt jobb är att förmedla de allra bästa spelbolagen och oddsbonusarna på marknaden till våra läsare. Här är syftet att du skall känna dig trygg i dina val, oavsett vilket spelbolag du väljer.

Vårt ansvarstagande

Vi har satt upp ett antal kriterier som vi anser spelbolagen behöver följa för att få plats bland våran sammanställning. Om vi ser tendenser till avsaknad av dessa, så anser vi inte att spelbolaget är värt att förmedla till nya spelare.

Att ta del av en oddsbonus kan i längden vara väldigt förmånligt, och också vara nyckeln till allt högre avkastning, så länge bonusen är väl utformad. En dålig oddsbonus kommer göra det mer eller mindre omöjligt för dig att kunna klara av omsättningskraven, eller att det någonstans finns finstilt text om förbjudna spel eller liknande.

Skulle du stöta på några som helst problem ber vi dig att kontakta oss omgående på kontakt@oddsbonusar.info, så kan vi agera som en starkare röst mot spelbolagen.

De främsta kriterier vi kollar på är:

  • Storlek på bonusen
  • Omsättningskrav
  • Service och support
  • Utbud
  • Referenser

Dessa punkter anser vi vara viktiga för att man som spelare skall ha en så bra upplevelse som möjligt. Om den ena punkten brister, finns det stor risk att resterande punkter faller också.

Vad gör Oddsbonusar.info speciellt?

Vår specialitet är framförallt vår kunskap inom branschen. Vi är ett team som har varit verksamma i spel- och betting-branschen under många år. Vår erfarenhet av detta tar vi nu med oss in i vår satsning av oddsbonusar. Vi har ett stort kontaktnät bland spelbolagen och har en kunskap ger oss fördelar i diskussioner och recensioner av samtliga aktörer.

En ytterligare bra egenskap vi anser oss ha är att vi alltid sätter våra kunder och läsare i fokus. Syftet med vår sajt är att vägleda våra läsare rätt och således göra dem nöjda. Vi är en mellanhand mellan dig som spelare och spelbolagen.

Detta innebär att om du lämnas med ett missnöje hos spelbolagen, så faller det sedan tillbaka mot oss. Det är något vi i allra högsta grad vill undvika, varför vi också kommer göra allt vi kan för att agera till Din fördel gentemot spelbolagen, samt att förmedla de allra bästa bonusar och tjänster som finns att tillgå på marknaden.