Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonusar

Spelbolaget Betfair ligger verkligen i framkant. Hos Betfair kan du spela antingen direkt mot andra spelare via deras spelbörs eller mot Betfair som ”hus”. Beroende på vilken spelform du väljer finns det två olika oddsbonusar att ta del av, för vilka vi redogör villkoren för nedan:

Alternativ 1: 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr

Om du vill ta del av den största, beloppsmässigt, bonusen är detta alternativet för dig. Denna odds bonus gör att du med en insättning på upp till 1 000 kr får denna matchad av betfair. Om du utnyttjar den maximala oddsbonusen kommer du därmed få 2 000 kr att lira för, trots att du bara gjort en insättning av egna medel om 1 000 kr. Omsättningsvillkoren för denna odds bonus är mycket tillfredsställande.

Bonusbeloppet behöver omsättas totalt åtta (8) gånger vilket jämfört med många andra spelbolag är lågt. Dessutom är minimioddset, eller det så kallade lägsta oddset, som gäller också bra i form av 1.60. Också detta är betydligt lägre än flera av betfairs konkurrenter.

Betfairs insättningsbonus är således perfekt för dig som vill dryga ut spelkassan och öka chanserna att vinna större pengar på din betting.

Alternativ 2: 100 kr riskfritt spel

Om du istället väljer att spela på Betfair spelbörs erbjuds du ett riskfritt spel om 100 kr. För att ta del av denna bonus skapar du ett konto, anmäler dig till kampanjen och lägger ett spel med högst 2.00 i odds. Vid en eventuell förlust på ditt första spel kommer insatsen återbetalas till ditt konto inom 24 timmar.

Observera att maxbeloppet för ditt riskfria spel är 100 kr. Om du skulle lägga ett spel som överstiger detta belopp kommer fortfarande 100 kr av insatsen räknas som ett riskfritt spel, men den överskridande summan kommer ej återbetalas vid eventuell förlust.

Bettingbonus regler och villkor

Om du tar del av Betfairs insättningsbonus behöver du klara av omsättningskraven inom tre månader (90 dagar). Denna insättningsbonus gäller endast om du spelar på Betfairs vanliga klient och inte om du spelar på spelbörsen. För att ta del av denna odds bonus krävs det att du gör en insättning om minst 100 kr och maximalt 1 000 kr.

Bra att veta är att en första insättning med exempelvis en e-plånbok inte ger dig rätten till att utnyttja Betfairs odds bonus. De betalningsmetoder som är möjliga om du vill ha oddsbonusen är insättning via kort, Trustly eller Paypal. Du får inte heller använda dig av Betfairs cash back funktion om du vill att ditt placerade spel ska räknas mot omsättningsvillkoren.

Betfair spelrecension

Betfair är en gigant och ett mycket traditionellt spelbolag på såväl den internationella som den svenska spelmarknaden. Man var först ut och är bäst på upplägget med en spelbörs vilket innebär att du som spelare lirar mot andra spelare istället för mot spelbolaget. För att tillhandahålla denna tjänst tar Betfair ut en viss kommission på varje placerat spel.

Detta upplägg gör att spelarna själva sätter oddsen varför Betfair ofta har marknadshögsta odds på flera marknader och spelalternativ. Ett konto hos Betfair är därför ett måste för den som spelar seriöst på sportsbetting.

Spelbörs

Utöver spelbörsen tillhandahåller man även en vanlig spelklient med exempelvis live betting. Betfairs mångåriga erfarenhet av branschen har gjort att man utvecklat odds- och bettingprodukter som är av högsta klass och då man är ett av världens största spelbolag har man även resurser för att tillhandahålla en kundtjänst i världsklass.

Kampanjer och erbjudanden hos betfair

Förutom Betfairs standard välkomsterbjudanden har man ofta utstickande bonusar och tävlingar för både nya och befintliga spelare. Exempelvis väljer man ofta ut en stormatch och höjer oddset på favoriten med flera hundra procent. Under begränsade perioder har man även kampanjer där du får ta del av riskfria spel på vissa utvalda evenemang mm.

Betting & odds hos Betfair

Betfair är unika i det avseende att man dels har en vanlig spelplattform och en spelbörs där deras kunder kan spela mot varandra. Detta gör att man har ett otroligt stort utbud på alla tänkbara sporter och evenemang. Inte sällan är det på Betfair du kan hitta odds på mindre vanliga events.

Upplägget gör även att oddsen är riktigt bra. Du kan på ett enkelt sätt jämföra om du får högst odds på deras spelbörs eller vanliga klient och kan därmed spela där du får högst odds på just din match.

Betting via mobilen

Betfair har lagt ned stora resurser på att dess betting- och oddsprodukt ska vara tilltalande oavsett vilken enhet du vill spela ifrån. Om du föredrar att betta via mobilen kan du med fördel ladda ner deras app i iTunes eller Android Store för bästa möjliga spelupplevelse. Sidan är dock mobilanpassad och fungerar bra även i webbläsaren i en mobil enhet.

Information om Betfair

Betfair grundandes år 2000 och har därmed nästan 20 års erfarenhet. Bolaget var under flera år börsnoterade i London men plockades sedan upp av Paddy Power som Betfair numera verkar under. De är världens största företag inom betting exchange (spelbörsen) och ett av världens största spelbolag överlag. Man har en spellicens utfärdad på Malta vilket gör att vinster från ditt spelande på Betfair är 100 % skattefritt för dig som bosatt i Sverige.

Betfair kundsupport

Du kan ta kontakt med Betfairs professionella kundtjänst via antingen live chatt, telefon eller e-post. Om du vill prata med svensktalande support är denna öppen varje dag mellan 10:00 och 18:30 svensk tid. I betfairs supportsektion har de även sammanställt vanliga frågor och svar vilket täcker in de absoluta vanligaste frågorna från deras kunder.

Livebetting med Betfair

Som nämnt ovan är Betfair ett av världens största spelbolag och självklart ligger man därmed även i framkant när det kommer till live spel och live betting. Deras utbud är stort och den bakomliggande plattformen håller god kvalitet. Du kan enkelt spela via såväl dator som mobil. Vad gäller live betting via mobil är det vår rekommendation att du laddar ned Betfairs app för att undvika eventuell fördröjning i ditt spelande.

18+ Regler och villkor gäller
Spel för dig som är 18+ | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt! | Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: Stodlinjen.se Testa dina spelvanor på: Spelalagom.se