Rizk ger dig 1000 kr i odds bonus

Bonusar hos Rizk

rizk-logoSpelbolaget Rizk har säkerligen många hört talas om. Däremot har de tidigare varit specialiserade på casino-spel, men de har nu utökat sitt sortiment med en grym spelbörs.

Med det sagt vill de ge alla sina nya kunder en bra start på sitt spelande, just genom att erbjuda en odds bonus på 100 % upp till 1 000 kr med förmånliga omsättningskrav.

Rizk Spelbolag

100 % upp till 1 000 kr
6x bonus (Min. odds: 1.80)

Grym odds bonus på 1 000 kr hos Rizk

Rizk är ett sedan länge etablerat spelbolag i Sverige. Man ingår i GiG, som utöver Rizk också även SuperLenny, Guts och flera andra spelbolag.

Med tanke på att moderbolaget är noterat på börsen så ställer de krav på respektive spelbolag att hålla allra högsta standard i alla lägen. Det gäller för deras utbud, plattform, kundservice, odds bonus och allt därtill.

När de under 2018 öppnade sin betting-tjänst så började man även erbjuda en väldigt förmånlig odds bonus. Denna bonus ger dig 100 % upp till tusenlappen, vilket innebär att du vid maximalt utnyttjande kan få 2 000 kr att spela för direkt vid din första insättning.

Vad gäller omsättningskrav så är även de förmånliga. I kort behöver du omsätta bonusbeloppet sex (6) gånger till minst 1.85 i odds per placerat spel. Det ligger inte bara i linje med övriga spelbolag, utan de överträffar även de allra flesta.

Antalet gånger att omsätta bonusen är lågt i förhållande till de flesta andra aktörer på marknaden, vilket i sig tyder på en bra bonus att erhålla.

Vill du ta del av denna odds bonus hos Rizk så behöver du göra följande:

Skapa ett konto hos spelbolaget (klicka på länken ovan). Gör en insättning på minst 100 och max 1 000 kr. Aktivera din odds bonus. Börja spela

Relevanta nyheter

Lämna ett svar