Tips för odds och betting på fotboll

Fotboll – Betting och Odds

odds-betting-fotbollUnder kommande sommarperiod kommer det finnas en uppsjö av spelalternativ när det kommer till fotboll. Utbudet har under en tid varit relativt dött, då Allsvenskan och övriga ligor antingen avslutats eller haft uppehåll med tanke på stundande VM-turnering.

När väl VM är igång kommer det spelas mängder av matcher dagligen, som du kan spela på via odds och betting. Nedan kommer våra tips och tricks för att hitta vägarna fram mot en framgångsrik betting-turnering.

Bra betting spel under VM 2018

För att bli framgångsrik inom betting krävs det att man har ett stort tålamod och en bra analytisk förmåga. Att placera ogenomtänkta spel kan kortsiktigt fungera, men det slår ofta tillbaka långsiktigt.

Vill du bara placera ett eller två spel, så behöver man kanske inte analysera något nämnvärt, men för betting under en hel turnering eller längre, så krävs det att man har god insyn i vad man spelar på.

Om du vill spela på odds och betting under fotbolls VM, så rekommenderar vi att spela med försiktighet under de inledande matcherna.

Det går inte säga om ett lag kommer spela bra eller dåligt, då många faktorer kan ha inverkan på lagen inledningsvis. Efter två till tre matcher borde man ha en god uppfattning om respektive lags förmåga att göra mål, försvara sig, vinna matcher och så vidare.

När du väljer att placera ett spel är det viktigt att du själv är övertygad om att det är ett värdespel. Det innebär att det spel du placerar skall ”gå in” minst så många gånger att du kan placera spelet ett antal gånger och minst gå plus/minus noll.

Om ett lag har 2.00 i odds, så ska du ha gjort bedömningen att laget minst vinner en av två matcher mot just detta motstånd. Då går du åtminstone break even på ditt spel, men syftet är ju självklart att tjäna pengar, så se till att du har god marginal när du väljer dina odds.

Asian Hanciap och olika marknader

Man kan reglera oddsen genom att välja olika typer av marknader. Ett bra alternativ kan vara Asian Handicap, som innebär att du placerar ett spel på ett lag som indirekt ligger i underläge, alternativt övertag inför matchen. Ett Asian Hcp-spel kan se exempelvis se ut enligt nedan:

Tyskland möter Sverige, varpå du placerar spel på ”Sverige +1,5”. Då börjar alltså Sverige med ett övertag om 1,5 mål inför matchen, vilket innebär att Tyskland behöver vinna med minst 2 mål för att ditt spel skall gå förlorat. Detta kan påverka oddsen och således göra ditt spel till ett värdespel.

Relevanta nyheter

Lämna ett svar